lørdag den 11. juni 2016

Ting, som jeg glæder mig til at opleve i Argentina

Afrejsedatoen nærmer sig ligeså langsomt, og jeg har selvfølgelig allerede lavet lidt research på Argentina, og her er der nogle ting, som jeg allerede glæder mig til at opleve i Argentina


  1. Maden
Hvad jeg ved om argentinsk mad allerede er at de spiser meget kød. Og jeg kan rigtig godt li' kød, og jeg har hørt at det argentinske kød skulle være noget af det mest fantastiske kød. Derudover glæder jeg mig også til at se hvad ellers de har at byde på.

2. Sproget

Jeg har altid været vild med at lære sprog, og spansk er absolut et af mine yndlingssprog, netop også en af grundene til at jeg valgte Argentina.

3. Kulturen

Argentina er jo, ligesom f.eks. USA, et multikulturelt land, og Argentina er jo kendt for bl.a. tangoen. Mange siger at Argentina er meget europæisk, så det bliver spændende at se.

4. Menneskerne

Jeg har nogle venner i Argentina, som er fantastisk søde og de inspirerede mig også til at vælge Argentina. Generelt set virker Argentinerne som nogle søde mennesker, så det tegner jo positivt ;) Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget at to af mine idoler (Agustín Bernasconi og Martina Stoessel) er argentinere5. Oplevelsen

Et helt år, i et fremmede land, et helt andet kontinent. Det bliver vildt! Og hvor jeg dog glæder mig!

/Rachel

1 kommentar: